De lekkerste Teppanyaki,
Wok en Sushi bij je thuisbezorgd
De lekkerste Teppanyaki,
Wok en Sushi bij je thuisbezorgd

Kies een vestiging of vul je postcode in

Wij zijn geopend voor afhaal & bezorging!

Wegens de Corona maatregelen wordt de bestelling bij de deur achtergelaten, om direct contact tussen klant en bezorger te vermijden.
Om het contact tot het minimum te beperken is het momenteel enkel mogelijk om via iDEAL te betalen. Ons personeel treft alle nodige hygiëne maatregelen.
Bij afhalen: Vermijd drukte, zorg dat u niet met andere mensen dicht op elkaar staat en neem uw consumptie mee naar huis (niet ter plaatse opeten).

Catering


Heeft u iets te vieren in uw bedrijf, of thuis, en wilt u met zijn allen genieten van de oosterse keuken? Laat het werk aan Tewosu over en wij komen het met plezier bij u brengen.

Diverse mogelijkheden en keuze uit een zeer uitgebreide menukaart die samengesteld is door onze ervaren Japanse en Chinese koks. De gerechten kunnen samengesteld worden zoals u het wenst. Vis, vlees en vegetarische gerechten, van mild gekruid tot pikant.

Verder kunt u zoals bij de sushi, teppanyaki en wok gerechten zelf de hoeveelheden bepalen. Een leuk buffet is al mogelijk vanaf € 9,50 p.p. bij afname van minimaal 10 personen!


Foto's